Betaalbare kralen

Wanneer je met kralen aan de slag gaat, wil je waarschijnlijk iets maken met verschillende soorten kralen. Grote kralen, kleine kralen, glaskralen, houten kralen en allemaal verschillende kleuren; er zijn duizenden verschillende kralen. Leuk, maar vaak merk je dat de prijzen dan al aardig op kunnen lopen. Bij Kralenhandel.nl kun je terecht voor betaalbare kralen.

Voor particulieren en bedrijven

Doordat wij grootschalig inkopen, kunnen wij het tegen lage prijzen aanbieden aan onze klanten. Dat zijn particulieren en bedrijven, voor wie wij dé kralen groothandel zijn. Beiden betalen voor dezelfde artikelen hetzelfde bedrag. Je bent vaak nog voordeliger uit als je iets in meervoud bestelt. Je kunt bijvoorbeeld één bedel bestellen waarvoor je een x-bedrag betaalt, maar we hebben ook verpakkingen met meerdere dezelfde bedels. Die zijn in verhouding goedkoper dan wanneer je het enkele bedeltje meerdere malen in je winkelmandje plaatst.

Betaalbaar én van hoge kwaliteit

Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld. Elke kraalsoort die wij verkopen hebben we persoonlijk bekeken en beoordeeld op kwaliteit. Dat geldt natuurlijk ook voor onze bedels, hangers, leersoorten, gereedschappen en andere materialen. Een flinke klus, maar wij willen niets leveren dan kwaliteit! Zit er onverhoopt toch een minder goed exemplaar tussen? Dan zorgen wij natuurlijk voor een passende oplossing.

In ons assortiment vind je ook veel DQ: Designer Quality, oftewel de crème de la crème onder de kralen en bedels. Hierover vertellen we je binnenkort meer, dus houd ons goed in de gaten als je hier niets van wilt missen.

Direct betaalbare kralen bestellen = snel geleverd!

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Bekijk dan snel onze voorraad in onze online kralenwinkel, waar je een groot aanbod vindt. Naast de betaalbare kralen zijn ook onze bedels en hangers leuk geprijsd en dat geldt ook voor het gereedschap en andere benodigdheden. En bestel je op werkdagen voor 15:00 uur? Dan is het de volgende dag geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwste ontwerp.