Ibiza armbandjes

De Ibiza armbandjes zijn ontzettend leuk om wat kleur te geven aan je outfit. Met de zachte pastelkleuren, zoals mintgroen en oud roze, breng je de zomer overal waar je komt! Zelfs in de winter.

Wat is een Ibiza armband?

Een Ibiza armband kun je niet alleen herkennen aan de leuke kleurtjes, maar ook aan de vrijheid die het uitstraalt. Met leren koord en gekleurde veertjes en kwastjes komt de hippie-stijl goed naar voren, maar je kunt ook de lieflijkheid benadrukken. Zo kun je gebruik maken van verschillende bedeltjes of tekstplaatjes met woorden als "Love", "Peace" of "Friends". Daardoor wordt het ook heel leuk om het armbandje aan iemand cadeau te geven, omdat je er een persoonlijke touch aan mee kunt geven.

Zelf een Ibiza armband maken?

Wil je zelf een keer een professionele Ibiza armband maken, heb je geen idee waar je moet beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken? Of heb je zelf niet alles in huis om een mooi eindresultaat te krijgen? Dan kun je ook onze Ibiza workshop volgen. Wij helpen je waar nodig, waardoor je weggaat met een prachtig zelfgemaakt sieraad om je arm.

Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je bij Kralenhandel.nl natuurlijk terecht voor de leukste Ibiza kralen, voor eindeloos veel ontwerpen en hippe stijlen. Bekijk ook eens dit inspiratiestuk, waarin we een wikkelarmband maken met een Ibiza kralenmix.