Kralen restantendag zaterdag 1 juli 2017

Na een jaar vol leuke en creatieve workshops gaan we het in de zomermaanden Juli en Augustus wat rustiger aan doen en inspiratie opdoen zodat we in het nieuwe herst/winter seizoen met vernieuwde energie weer gezellige workshops kunnen geven. De kralenwinkel sluit dan even haar deuren van 2 Juli tot en met 31 Augustus 2017. De eerste dag dat de winkel weer open is is op vrijdag 1 September 2017.

 

Restantendag zaterdag 1 Juli 2017

Op zaterdag 1 Juli 2017 is de kralenwinkel de hele dag geopend. Je kunt dan van 09.00 uur tot 17.00 uur in onze winkel terecht om leuke en mooie restanten materialen en kralen te shoppen. Natuurlijk tegen waanzinnig lage prijzen!  Zo kunnen we jou blij maken met een nieuwe voorraad en tegelijkertijd maken we ruimte voor de nieuwe collectie voor het komende najaar en winter. Kom dus zeker even langs! Een hapje en een drankje staan klaar en om het nog leuker te maken hebben we een leuke gratis loterij met creatieve prijzen. 


Let op!
De kralen-restantendag geldt op deze dag alleen in onze kralenwinkel en niet in de webshop. De webshop is gewoon 24/7 geopend. De winkel is gedurende de zomermaanden Juli en Augustus uitsluitend geopend op afspraak.