Minimalistische sieraden zelf maken

Klein, elegant en heel subtiel: de minimalistische sieraden zijn de trend van dit moment! Deze sieraden zijn erg fijn in hun verschijning, maar kunnen onderling op duizenden manieren van elkaar verschillen. Het leuke daarvan is dat je er altijd wel één kunt vinden die past bij jouw stijl. En kan je er echt nergens geen één vinden? Dan maak je deze in een handomdraai zelf!

Subtiele sieraden

De meest voorkomende variant van dit moment zijn de kleine en fijne armbandjes, gemaakt van jasseron ketting, smalle leren bandjes of juist elastische bandjes. Deze worden versierd met kleine glaskraaltjes, rocailles of stijlvolle facetgeslepen glaskralen. Dit geeft een prachtige minimalistische uitstraling. Het voordeel hiervan is dat je meerdere fijne armbandjes met elkaar kunt combineren, of vind de perfecte match met een mooi horloge.

Dezelfde trend zien we terug bij de kettingen, waardoor je de armband én ketting in dezelfde stijl uitstekend met elkaar kunt combineren.

Naast de armbanden en kettingen zien we het minimalisme van de sieraden ook terug in smalle ringen, subtiele en kleine oorstekers en –ringen. Deze zijn soms alleen versierd met enkele kleine kraaltjes of een bedeltje eraan. Hoe dan ook geldt bij deze trend: less is more!

Maak zelf jouw minimalistische sieraad

Bij Kralenhandel.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment, vol met materialen die je kunt gebruiken om zelf mooie en trendy minimalistische sieraden te maken. Wil je graag facetgeslepen kralen gebruiken in jouw ontwerpen? Of ga je juist voor de rocailles of miyuki kraaltjes? Wij hebben het allemaal! Ga je liever voor leer en wil je daar een mooi detail aan toevoegen? Dan mag je onze nieuwe leerschuivers zeker niet missen! Deze schuifkralen zijn 3 mm breed en daarom zeer geschikt voor smal leerkoord.

Bij Kralenhandel.nl hechten we veel waarde aan goede kwaliteit, zodat je lang plezier kunt hebben van jouw zelfgemaakte sieraden. Wij zijn daarom gek op DQ metaal (Designer Quality). We hebben weer veel nieuwe DQ musthaves toegevoegd aan ons assortiment, zoals oorstekers. Neem dus zeker even een kijkje in onze shop!

Kan je in onze webshop niet vinden wat je zoekt of ben je benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Kom dan eens langs in onze kralenwinkel in Capelle aan den IJssel, waar we nog veel meer te bieden hebben! Raadpleeg voor je komst wel eerst even onze openingstijden.