Bezoek onze kralenwinkel in de regio Rotterdam 

Naast deze webshop hebben we ook een echte kralenwinkel en showroom waar we onze andere passie delen: creatieve kralen workshops geven. Onze winkel is gevestigd in Maasdam in de Hoekse waard net onder Rotterdam. Het is de grootste kralenwinkel in de regio, met een oppervlakte van ca. 300m² gevuld met duizenden kralen, bedels, leersoorten en overige materialen in alle soorten, maten en kleuren. Hierdoor beleef je urenlang snuffelplezier in een assortiment dat steeds varieert. Daarom vind je hier zelfs een uitgebreidere collectie dan in onze webwinkel. Wanneer je op zoek bent naar iets wat je online niet kan vinden, nodigen wij je graag uit om onze kralenwinkel te bezoeken. 

 


 

Inspiratie opdoen voor jouw sleutelhanger, tashanger, armband of ketting

Onze kralen groothandel richt zich op zowel bedrijven als particulieren. Kortom, iedereen die het leuk vindt of bedrijfsmatig met kralen aan de slag wil. Op onze website bieden we je zoveel mogelijk inspiratie. En ben je zo enthousiast dat je niet kunt wachten tot je thuis bent om te beginnen? Dan kun je tijdens onze openingstijden een workshop volgen. Ook in onze kralenwinkel tref je vele voorbeelden aan die je veel inspiratie kunnen bieden. Je vindt hier trendy, stoere, leren armbanden, maar ook kettingen en hippe tashangers en sleutelhangers. Die kun je natuurlijk zelf namaken, maar je kunt er ook je eigen stijl aan geven.

Wanneer je even geen inspiratie hebt, dan is er ook ruime keuze uit vele Doe Het Zelf pakketjes (DIY). Deze bevatten alles wat je nodig hebt voor leuke kettinkjes en armbandjes, om direct mee aan de slag te gaan.

Altijd de laatste kralen trends

Door eigen import kunnen wij snel inspringen op trends en hypes. En tref je iets niet aan in onze webwinkel of heb je speciale wensen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.