Workshops om zelf sieraden te maken

Onze workshops zijn erg leuk om inspiratie op te doen, maar ook nuttig. Met onze gereedschappen verbeter je jouw technieken en maak je nog mooiere creaties van jouw zelfgemaakte armbanden, kettingen en andere accessoires. Binnen no-time make je zelf professionele kettingen, armbanden en andere sieraden!

Onze workshopruimte

Bij Kralenhandel.nl hebben we een grote workshopruimte, die zo is ingericht dat groepen van zes tot zestig personen hier een gezellige, creatieve workshop kunnen volgen. Hiervoor kun je een afspraak maken op een datum en tijd die jou het beste uitkomt. Wanneer je liever individueel een workshop wilt volgen, kun je altijd tijdens de openingstijden in onze kralenwinkel terecht, of één van de workshopavonden bezoeken.

Tarieven van kralenworkshops

De tarieven zijn terug te vinden bij de betreffende workshops. Dit is inclusief deskundige begeleiding, thee/koffie met wat lekkers, en basismateriaal. Met basismateriaal bedoelen we bijvoorbeeld draad en een slotje. De kralen en andere materialen reken je apart af. Zo heb je alle vrijheid om zelf te bepalen wat je wilt maken: een ketting, een set oorbellen, een leren armbandje, een tashanger of een sleutelhanger. Alles is mogelijk.

Leuk en gezellig voor elke gelegenheid

De workshops van Kralenhandel.nl zijn ideaal voor een gezellig vriendinnendagje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of verjaardagsfeestje. Wil je dit creatieve uitje extra gezellig maken? Boek er dan een high-tea of een high-wine bij, voor slechts € 17,50 per persoon. Hierbij kunnen we natuurlijk rekening houden met speciale wensen of een dieet.

Meer over de workshops van Kralenhandel.nl

Op deze pagina en onder het kopje actueel vind je een compleet overzicht van onze workshops, die leuk zijn voor diverse gezelschapsgroepen. Heb je interesse of speciale wensen? Stuur dan een e-mail naar info@kralenhandel.nl of bel ons op 010-2680848 om te kijken of jouw gewenste datum nog vrij is.