Klantenservice

Betaalmethoden

Bij Kralenhandel.nl kun je op twee manieren betalen:

  1. Online middels PayPal, iDeal,  of voor onze Belgische klanten Mister Cash/bancontact.
  2. In onze kralenwinkel in Maasdam wanneer je de bestelling komt ophalen.

Levertijd van mijn kralen en bedels

Bestel je leuke kralen, bedeltjes, gereedschappen en materialen bij Kralenhandel.nl? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten om aan de slag te gaan en je creativiteit de vrije loop te laten. Dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed en daarom doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Ondanks dat wij je pakketje zo snel mogelijk proberen te verzenden blijven wij afhankelijk van Post.nl, helaas hebben wij op de bezorging geen enkele invloed.  

Verzendkosten

Voor jouw online bestelling bij Kralenhandel.nl betaal je een bijdrage van € 4,95 voor de verzend- en verpakkingskosten. Daarvoor ontvang je je pakketje netjes verpakt met een traceercode zodat je zeker weet dat je pakketje ook daadwerkelijk verzonden is.

Bij Kralenhandel.nl doen wij ons utierste best om je pakketje zo milieu vriendelijk te verpakken en hergebruiken bij voorkeur zoveel mogelijk verpakkingsmiddelen.

Bij een bestelling boven de € 35,- wordt het gratis bij jou thuis bezorgd. Ophalen in onze winkel in Maasdam behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Retourneren van online aankopen

Ben je toch niet tevreden met het product dat je hebt gekocht in onze webshop of heb je je bedacht? Stuur het dan binnen 14 dagen terug naar onze kralenwinkel. Natuurlijk wel in onbeschadigde vorm en met een kopie van het aankoopbewijs van je online bestelling die je per mail ontvangen hebt. Vergeet daarbij niet je bankrekeningnummer te vermelden! Wij storten het bedrag binnen twee weken terug op je rekening.

Garantie

Bij Kralenhandel.nl maken we uitsluitend gebruik van artikelen en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat er een minder goede uitvoering tussen zit, waardoor het misschien beschadigd is of kapot gaat. Wanneer dit het geval is, verzoeken wij je vriendelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Het kan gebeuren dat wij je vragen om het artikel of materiaal terug te sturen naar onze webwinkel. Zoals je zult begrijpen kijken we dan of er geen sprake is van opzettelijke schade of van onjuist gebruik. Wanneer dit niet het geval is, zoeken we naar een passende oplossing. We hebben hiervoor wel het aankoopbewijs van je online bestelling nodig, dus bewaar deze goed.

Meer weten over Kralenhandel.nl?

Voor overige vragen en reserveringen kun je onze klantenservice het liefst mailen want dan hebben wij meteen alle gegevens bij de hand. Bellen kan ook op 010-2680848. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. 

Wil je een keer langs komen in onze kralenwinkel? Dat kan! Vanaf woensdag 20 oktober 2021 is ons nieuwe magazijn/showroom/kralenwinkel en workshopruimte geopend in Maasdam.

Ons email adres:  info@kralenhandel.nl

Dit is het adres van onze kralenwinkel:

Hoeksedijk 58

3299 AH MAASDAM (net onder Rotterdam)


 


Tijdens de zomerperiode van 1 juli tot 1 september is de kralenwinkel altijd gesloten. Je kunt je spullen natuurlijk ook gewoon bestellen via onze webshop, deze is 24/7 geopend! 


Btw-nummer: NL 175721282B03 (Geregistreerd onder de naam Jillies)
KvK: 53558006

IBAN: NL 21 RABO 0162347510   t.n.v. Jillies te Capelle ad IJssel