Klantenservice

Betaalmethoden

Bij Kralenhandel.nl kun je op twee manieren betalen:

  1. Online middels PayPal, iDeal, creditcard of voor onze Belgische klanten Mister Cash/bancontact.
  2. In onze kralenwinkel in Capelle aan den IJssel, wanneer je de bestelling komt ophalen.

Levertijd van mijn kralen en bedels

Bestel je leuke kralen, bedeltjes, gereedschappen en materialen bij Kralenhandel.nl? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten om aan de slag te gaan en je creativiteit de vrije loop te laten. Dat begrijpen we natuurlijk maar al te goed en daarom doen wij er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dat betekent dat als je op werkdagen voor 15:00 uur een bestelling plaatst, je het de volgende dag meestal al in huis hebt. Met uitzondering van de zomervakantieperiode (1 Juli t/m 1 September), dan kan het zijn dat je pakketje er iets langer over doet.

Verzendkosten

Voor jouw online bestelling bij Kralenhandel.nl betaal je  € 3,95 verzendkosten. Daarvoor ontvang je je pakketje in een bubbeltjes envelop met een traceercode zodat je zeker weet dat je pakketje ook daadwerkelijk verzonden is.

Bij een bestelling boven de € 35,- wordt het gratis bij jou thuis bezorgd. Ophalen in onze winkel in Capelle ad IJssel behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Retourneren van online aankopen

Ben je toch niet tevreden met het product dat je hebt gekocht in onze webshop of heb je je bedacht? Stuur het dan binnen 14 dagen terug naar onze kralenwinkel. Natuurlijk wel in onbeschadigde vorm en met een kopie van het aankoopbewijs van je online bestelling die je per mail ontvangen hebt. Vergeet daarbij niet je bankrekeningnummer te vermelden! Wij storten het bedrag binnen twee weken terug op je rekening.

Garantie

Bij Kralenhandel.nl maken we uitsluitend gebruik van artikelen en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat er een minder goede uitvoering tussen zit, waardoor het misschien beschadigd is of kapot gaat. Wanneer dit het geval is, verzoeken wij je vriendelijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Het kan gebeuren dat wij je vragen om het artikel of materiaal terug te sturen naar onze webwinkel. Zoals je zult begrijpen kijken we dan of er geen sprake is van opzettelijke schade of van onjuist gebruik. Wanneer dit niet het geval is, zoeken we naar een passende oplossing. We hebben hiervoor wel het aankoopbewijs van je online bestelling nodig, dus bewaar deze goed.

Meer weten over Kralenhandel.nl?

Voor overige vragen en reserveringen kun je onze klantenservice bellen op 010-2680848. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. Lukt telefonisch contact niet dan zijn wij druk in de winkel met klanten en/of workshops. Dan graag een e-mail sturen naar info@kralenhandel.nl.

Kom je liever een keer langs in onze kralenwinkel? Dat kan! Dit is ons adres:

’s Gravenweg 335
2905 LB Capelle aan den IJssel

Wij zijn geopend op de volgende dagen: 

Donderdag 19:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag 14:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 09.00 uur tot 13.00 uur


Kan je niet op deze dagen? Neem dan contact met ons op, zodat we een moment kunnen afspreken dat voor jou het beste uitkomt. Wij zorgen ervoor dat er dan iemand aanwezig is in onze kralenwinkel. 

Let op!
Tijdens de zomerperiode van 1 juli tot 1 september is de kralenwinkel gesloten. Je kunt je spullen natuurlijk ook gewoon bestellen via onze webshop, deze is 24/7 geopend!


Btw-nummer: NL 175721282B03 (Geregistreerd onder de naam Jillies)
KvK: 53558006

IBAN: NL 21 RABO 0162347510   t.n.v. Jillies te Capelle ad IJssel