DIY sieradenpakketten bij Kralenhandel.nl

Op onze website kan je uitgebreid inspiratie opdoen voor het maken van sieraden. Hier ontvangen we veel leuke en positieve reacties op, met daarbij ook regelmatig verzoekjes voor kant en klare DIY pakketjes voor het maken van sieraden. Het leuke is dat je deze ook gewoon bij ons kunt bestellen!

DIY sieradenpakketten

Bij Kralenhandel.nl vind je in onze webshop al enkele leuke doe-het-zelf pakketjes om zelf sieraden te maken. Zo kan je kiezen uit leuke pakketten voor originele DIY armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, maar je kunt ook voor een compleet startpakket kiezen. Deze bestaat uit onder andere een kralenlegbord, elastiek, staaldraad, kettel- en nietstiften, slotjes, verbindingsringen, oorbelhaakjes, een mix aan kralen en bedeltjes en nog veel meer! Hiermee kan je jouw creativiteit de vrije loop laten.

Zoveel mensen, zoveel wensen

Ben je op zoek naar iets specifieks? Ook dan ben je bij Kralenhandel.nl aan het juiste adres! Wij kunnen de DIY-pakketjes namelijk geheel naar wens en budget samenstellen. Dat is natuurlijk extra leuk tijdens bijvoorbeeld een kinderfeestje met een prinsessen- of Frozen thema! Ook voor scholen en BSO’s kunnen wij leuke pakketten samenstellen, zodat de hele groep lekker aan de slag kan.

Voor volwassenen hebben we een zeer divers aanbod, waarmee je een geslaagde vriendinnendag, babyshower, vrijgezellenfeest of personeelsuitje kunt organiseren.

Zelfgemaakte sieraden als persoonlijk cadeau

Wanneer je zelf sieraden maakt die je cadeau geeft aan iemand anders, wordt het extra leuk en persoonlijk! Wil je er zeker van zijn dat je een trendy en origineel sieraad geeft? Ook dan biedt een doe-het-zelf sieradenpakket van Kralenhandel.nl uitkomst. Extra leuk straks voor Moederdag, maar ook voor Vaderdag! We hebben namelijk niet alleen leuke designs voor vrouwen, maar ook stoere varianten voor de mannen. Deze zijn vaak wat grover en mannelijker.

Naast sieraden kun je met onze pakketten ook leuke sleutelhangers en boekenleggers maken.

Wil je het liever uitbesteden? Dan kunnen wij op verzoek ook sieraden maken. Handig wanneer je op zoek bent naar een leuke giveaway sieraad, dat is gepersonaliseerd met een thema of detail. Er is zo veel mogelijk!

Wil je wel zelf aan de slag, maar graag met een beetje hulp hier en daar? Dan kunnen wij ook een workshop organiseren in onze kralenwinkel in Capelle aan den IJssel of op locatie, onder deskundige begeleiding.

Wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op.