DQ: Designer Quality

Designer Quality is wat je met jouw zelfgemaakte sieraden en accessoires wilt uitstralen wanneer je aan de slag gaat met het maken ervan. Het moet er zo uitzien dat het er niet zelfgemaakt uitziet, maar juist dat het zo afkomstig zou kunnen zijn van een bekende designer. Dan bedoelen we vooral de kwaliteit van een designer, want jouw creaties moeten natuurlijk wel tegen een stootje kunnen en je wilt het vaak kunnen dragen.

Om deze redenen zijn veel materialen en artikelen voorzien van het “DQ-label”. Dit geeft aan dat het de hoogst haalbare kwaliteit is die beschikbaar is, en dat tegen een betaalbare prijs! Geen ergernissen meer om beschadigd materiaal of kwaliteit dat te wensen overlaat, maar gewoon lekker aan de slag. Het resultaat wordt prachtig!

Kwaliteit voor elke stijl

Wanneer je gaat voor Designer Quality ben je niet gebonden aan één stijl. Of het nu een modern ontwerp wordt of dat je liever iets authentieks maakt met veel karakter; de materialen lenen zich er uitstekend voor.

DQ bij Kralenhandel.nl

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod van Designer Quality? Dan ben je bij Kralenhandel.nl aan het juiste adres. We hebben onder andere schuifkralen, magneetsluitingen en eindkapjes van deze geweldige kwaliteit. Je herkent de kralen in onze online kralenwinkel aan de afkorting “DQ”.

Nog meer Designer Quality?

Zoek je iets specifieks en kun je het in onze webshop niet vinden? Onze kralen groothandel is gevestigd in Capelle aan den IJssel, waar we nog veel meer soorten hebben dan je hier in onze webshop ziet. Kom eens langs (bekijk wel eerst onze openingstijden), stuur een mailtje of bel ons op 010-2680848.